Hooligans Fansite

 !!!NE REKLÁMOZZ!!!

 

!!!OKLEVÉL!!! 

img261/1948/koncre9.jpg

Danke Für Alle!
img185/714/dankefralleie3.jpg

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hooligans
Hooligans : Történetük

Történetük

Gabó  2007.08.07. 21:54

Elektromos Rock-tól a Hooligans-ig

A Hooligans története

 

1969.
Megszületik az első kis Hooligan, akit Tóth Tibornak hívnak.
1970.
 Megszületik az aranytorkú énekes Ördög „Csipa” Tibor és a villámkezű dobos Kiss Endre Zsolt.
1978.
Endi és Tibi megalapítják az Elektromos Rock nevű zenekart.
1986  – 1990.
Csipa is hozzájuk kerül és megalakul a Ramses zenekar. Amelyik tehetségkutató versenyen fellépnek, azt megnyerik. Szét akarják szedni a bandát, de ők kitartanak.
1989 – 1991
A srácok bevonulnak katonának az ország 3 különböző helyére. Endi és Tibi a katonaságnál is zenél, de a három jómadár csak 3 havonta találkozhat Szerencsen.
1992.
A srácok rengeteget próbálnak, sok koncertjük van, majd egy pesti fellépés alkalmával felfedezi őket a Dance frontembere, és egyből beveszi őket a bandába.
1993 – 1994
A Dance feloszlik. A srácok keresnek egy basszerost, de halvány lila gőzük sincs róla, hogy milyen zenét játszanának szívesen a Rock irányzaton belül.
1996.
Norbi bekerül az együttesbe és egy évvel később kijön első lemezük Nem Hall, Nem Lát, Nem beszél címmel, ami a Rock és Funky irányzat ötvözése.
1999.
Mesét álmot Mámort
2001.
Kánaán! És ezzel beindul az érdeklődés a fiúk iránt. Rengeteg felkérést kapnak, és egyre többen veszik meg a lemezüket. Ez csak magalapozója a …
2003.
…Szenzáció sikerének. Ezzel tényleg mindent visznek.
2004.
 Megnyerik a Viva Comet gömböt. Szinte minden díjat besöpörnek. Krétára utaznak a rajongókkal.
2005.
 Megjelenik az 5. album Vírus címmel. 3 Klip készül róla. A lemezbemutató koncert a PECSA-ban zajlik és hatalmas sikert arat. Csipa 10 éves kapcsolatának vége szakad.
2006.
10 éves a zenekar! Ezt a szülinapot a PECSA-ban ünneplik 4000 ember előtt. Horvátországba utaznak a rajongókkal. Szeptemberben kijön a Félember, majd Október végén kijön a 6. lemez, Bohémélet címmel.
2007.
Derült égből villámcsapás: Norbi kilép az együttesből, ezután beszáll a Roxx69-be. Majd új zenekart alapít Star Positive néven. Csipa Endi és Tibi leforgatják a Hotel Mámort.A helyére a Link basszerosa Késmárki Zsolt lép.
Majdnem kijutnak az Eurovizios Dalfesztiválra, de Rúzsa Magdi jut ki helyettük
L
A Bohémélet aranylemez lesz. A koncertturnét a PECSA-ban zárják le. Itt búcsúzik el Norbi a közönségtől. 2 számot játszik el a zenekarral.
Kiderül, hogy Endinek született egy kislánya, Bogi, akinek az Anyukája Edina(Dina)
Megnyerik a 2007-es Viva Comet gömböt, majd leforgatják a Rajtad múlt klipet.
Rengeteg koncertjük van a nyáron. Az Erdélyi fellépés örökre megmarad bennük, mert több mint 10. 000 ember előtt játszhatnak. Még Olaszországban is lehetőséget kapnak egy fellépésre.

 

Néhány kép az együttesről: 

Születésnapok:

Csipa: 1970. 11. 05.

Endi: 1970. 09. 21.

Tibi: 1969. 10. 30.

Zsolti: 1980. 03. 08.

 

Lackó: 1984. július 1.

Zsül: 1966. augusztus 19.

 

 

img501/4350/hooliganszn4.gif
Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez!
Kattints a képre a teljes mérethez!

Hooliganok esküje
 
Beszarás ez a 4 koponya…
Endi, Tibcsi, Csipus és Zsoltika.
Igen, Ők tudják, hogy mi a jó,
A sok Hooligirl & Hooliboy csudajó!
Ezért vagyok én is HooliFan,
Mert haláli ez a 4 kan!
Tibi írja a kurva jó sorokat
És
Zsoltival pengeti a húrokat
Endi üti a dobokat…
Csipa nyomja a dalokat…
Arra a lassan 30 évre
Esküdnöm kéne
Amit nyugodt szívvel
megteszek.
Mivel Hooligan vagyok és leszek!
Szóval ESKÜSZÖM, HOGY
MÍG A FÖLD KEREK
ÉN MINDIG HOOLIGAN LESZEK!!!!!!

SITE INFO
Név: Hooligans-Fansite
Indulás: 2007. 08. 07.
Téma: Hooligans
Oldal e-mail:
hooligans_fansite@citromail.hu

Szerkesztő: Gabó
Iwiw: Hooligans Fansite
LINK ME!

cserék

Látogatók
Indulás: 2007-08-07
 
Szavazás
Privát Mennyország
Hogy tetszik az új album???

Imádom!
Pozitívan csalódtam :)
Középszintű
Jobbat vártam
Túl lájtos :S
Egyszerűen szar...
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...